Werkwijze
Stress-coaching

1. INTAKE

In een relaxte, fijne setting maak ik graag kennis met je. Een setting waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Open en eerlijk over wat je denkt en voelt.

Tijdens de intake stel ik vragen. Hoelang heb je al last van stress? Waar is het mee begonnen? Wanneer had je voor het laatst geen last van stress? Wat ervaar je precies fysiek en mentaal? Doe je dingen niet meer die je voorheen leuk vond?

En ook: Wat is je doel? Wat wil je graag bereiken met het coachtraject? Waar wil je naartoe?

Zeggen we allebei ja? Dan maken we een afspraak voor een eerste coachsessie.

2. COACHSESSIES

Het eerste deel van het coachtraject is erop gericht dat jij je beter gaat voelen. Op het terugkrijgen van je energie. Weer écht ontspannen. In balans komen.

Het tweede deel van het coachtraject onderzoeken we samen wat maakt dat je zoveel van jezelf gevraagd hebt. Welke gedachten en overtuigingen hieraan ten grondslag liggen. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen en ook hoe stress bij jou werkt. Je ervaart hoe je op een gezonde manier met jezelf en met stress om kunt gaan én wat dit je oplevert.

Ben je gedeeltelijk of volledig uitgevallen op je werk door stressklachten of overspannenheid (of een burn-out)? Dan kan ik de bedrijfsarts en/of de HR-afdeling informeren over de voortgang van het traject en adviseren over werkhervatting. Dat doe ik altijd in overleg met jou.

3. AFRONDING

We ronden het traject af als jij je weer beter voelt. Als jij je coachdoel hebt bereikt of voldoende handvatten hebt om zelf verder te gaan. Vaak is dit na 6 sessies. Zijn je stressklachten heftig? Dan zijn er meer sessies nodig. Dat bespreken we dan samen.

Je loopt de (digitale) deur uit met een plan waar je op terug kunt vallen nadat het traject is afgerond.

INVESTERING

Stress-coaching is een investering in jezelf. In je eigen gezondheid. Mentaal en fysiek. Stress hoort bij het leven. Inzicht in wat bij jou voor stress zorgt en hoe je hier mee om kunt gaan levert je dan ook veel op.

  • INTAKE | gratis en vrijblijvend
  • DUUR SESSIE | 60-90 minuten
  • TARIEF PARTICULIER | € 130,- per sessie (incl. BTW)
  • TARIEF ZAKELIJK | € 190,- per sessie (excl. BTW)

Ben je (gedeeltelijk) uitgevallen op je werk door stressklachten, overspannenheid of een burn-out? Dan kan stress-coaching ingezet worden om je te helpen re-integreren. Je werkgever betaalt in de meeste gevallen dan het coachtraject.

Ook kun je bij je werkgever navragen of er ontwikkelbudget is dat je in kunt zetten voor coaching. HR kan je hier meer over vertellen.

BURO BRIT wil graag bijdragen aan het toegankelijk maken van professionele en laagdrempelige coaching voor iedereen. Betaal je het coachtraject zelf en is € 130,- boven je budget? Neem dan even contact met me op, zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.