Werkwijze
Persoonlijke coaching

1. INTAKE

In een relaxte, fijne setting maak ik graag kennis met je. Waar sta je nu? Waar wil je graag naartoe en waarom? Dat laatste is essentieel. Het gaat namelijk over wat voor jou écht belangrijk is in het leven. Jouw waarden. Aan het eind van de intake is jouw coachdoel helder.

Zeggen we allebei ja? Dan maken we een afspraak voor een eerste coachsessie.

Tussen de intake en de eerste coachsessie ga je aan de slag met je eerste huiswerkopdracht.

2. COACHSESSIES

De coachsessies zijn opgebouwd vanuit de ‘Coach 5’. Het geeft structuur. Het maakt coachsessies effectief en doelgericht.

Aan het begin van elke sessie bespreken we jouw successen. Denken in successen helpt je om door te gaan. Ook als het lastig is of even niet lukt. Dat hoort erbij. Dat is onderdeel van het veranderproces.

Gesprekken zijn de basis. Ik stel vragen en vraag door. Ik luister aandachtig naar je. Geef je terug wat ik zie en hoor. Wat me opvalt. Zonder oordeel en altijd empatisch. Hierdoor kom je tot nieuwe inzichten.

We onderzoeken hoe jij de regie houdt of terugkrijgt over je leven. Kun je het veranderen? Zo niet, kun je het dan accepteren? Of weggaan?

Naast praten ga je ook ervaren door te doen. Ik zet effectieve coachmethodieken in die bij jou en je coachdoel passen. Wil je hier meer over weten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

We sluiten elke sessie af door terug te kijken wat je hebt gezien. Wat je meeneemt uit de sessie én wat je hier concreet mee kunt gaan doen. Tussen de sessies ga je hiermee aan de slag. Uit ervaring weet ik; de mooiste dingen gebeuren tussen de sessies door. Op het moment dat jij stappen gaat zetten met anders denken en anders doen.

3. AFRONDING

We ronden het traject af als jij de coachdoel hebt bereikt of wanneer je voldoende handvatten hebt om zelf verder te gaan. Vaak is dit na 6 sessies. Soms is een traject eerder afgerond. Soms zijn er meer sessies nodig. Dat bespreken we dan samen.
Je loopt de (digitale) deur uit met een plan waar je op terug kunt vallen nadat het traject is afgerond. 

INVESTERING

Persoonlijke coaching is een cadeau aan jezelf. Een investering je eigen ontwikkeling en groei. Je komt tot nieuwe inzichten en krijgt tools om je leven leuker, makkelijker en zinvoller te maken. Privé. Op het werk. Nu en in de toekomst.

  • INTAKE | gratis en vrijblijvend
  • DUUR SESSIE | 60-90 minuten
  • TARIEF PARTICULIER | € 130,- per sessie (incl. BTW)
  • TARIEF ZAKELIJK | € 190,- per sessie (excl. BTW)

Tip! Steeds meer werkgevers hebben een ontwikkel- of opleidingsbudget dat je in kunt zetten voor coaching.

BURO BRIT wil graag bijdragen aan het toegankelijk maken van professionele en laagdrempelige coaching voor iedereen. Betaal je het coachtraject zelf en is € 130,- boven je budget? Neem dan even contact met me op, zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.