Werkwijze
Management coaching

1. INTAKE

In een relaxte, fijne setting maak ik graag kennis met je. Waar sta je nu? Waar loop je tegenaan in het leidinggeven? Waar wil jij je graag in ontwikkelen? En wat wil je bereiken met het coachtraject? 

Zeggen we allebei ja? Dan maken we een afspraak voor een eerste coachsessie.

2. COACHSESSIES

Tijdens het coachtraject zoomen we in op de 3 rollen die je hebt, namelijk de rol van leider, manager en coach. Aan de hand van heldere theorieën en modellen bespreken we deze rollen. Het wordt helder wat je al wel doet als manager en waar jij je verder in kunt ontwikkelen.

Daarnaast krijg je handvatten hoe je om kunt gaan met situaties waarin het anders loopt dan je zou willen. Wat kun je dan doen? Hoe pak je dan de regie?

Tijdens het coachtraject is er alle ruimte om aan de slag te gaan met die dingen waar jij als manager in de praktijk tegenaan loopt, bijvoorbeeld minder verantwoordelijkheid naar je toe trekken, functionele kwetsbaarheid (wat laat je wel en niet van jezelf zien), feedback geven en ontvangen of het voeren van lastige gesprekken.

3. AFRONDEN

We ronden het traject af als jij je coachdoel hebt bereikt of voldoende handvatten hebt om zelf verder te gaan. Vaak is dit na 6 sessies. Soms zijn er meer sessies nodig. Dat bespreken we dan samen.

Je loopt de (digitale) deur uit met praktische tools die je zelf in kunt zetten.

INVESTERING

Door je te ontwikkelen als persoon én als manager geef je effectiever en met meer plezier en energie leiding. Daarnaast heb je als manager een grote invloed op je team door de manier waarop jij je opstelt, je gedrag en het voorbeeld dat je geeft. Management coaching helpt je om op een positieve manier bij te dragen aan je team en daarmee aan de organisatie waar je werkt (of je eigen bedrijf).

  • INTAKE | gratis en vrijblijvend
  • DUUR SESSIE | 60-90 minuten
  • TARIEF PARTICULIER | € 130,- per sessie (incl. BTW)
  • TARIEF ZAKELIJK | € 190,- per sessie (excl. BTW)

Tip: Steeds meer werkgevers hebben een ontwikkel- of opleidingsbudget dat je in kunt zetten voor coaching.

BURO BRIT wil graag bijdragen aan het toegankelijk maken van professionele en laagdrempelige coaching voor iedereen. Betaal je het coachtraject zelf en is € 130,- boven je budget? Neem dan even contact met me op, zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.