Zorgen voor een positieve impact

BURO BRIT is een bureau voor coaching, training en people & culture. Ik geloof dat het allemaal begint bij een goede basis. Fijn. Vertrouwd. Veilig. Transparant. Alleen dan ontstaat er ruimte voor ontwikkeling en groei. Voor een blijvende positieve verandering.

Als je jezelf en anderen beter leert kennen en begrijpen haal je meer uit jezelf, je team of je bedrijf. En daar word je gelukkiger van. Dat straal je uit. Je hebt dan een positieve impact op de mensen om je heen.

BRIT VAN HEESWIJK
Echt iets betekenen. Impact maken. Een blijvende positieve verandering teweeg brengen. Anderen helpen om de regie (terug) te pakken en meer voldoening en plezier uit het leven te halen op het werk en privé. Dat vind ik het mooiste wat er is. Het leven is namelijk kort, te kort als je het mij vraagt.

Ervaring

Ik ben coach. Daarnaast heb ik een opleiding en achtergrond in HR. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het verder helpen en coachen van managers en medewerkers bij problemen en uitdagingen in hun (werkende) leven. Ik heb gewerkt voor verschillende bedrijven van commercieel tot not-for-profit, van groot tot klein.

Door mijn werk en ook uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk een veilige (werk)omgeving is. Een omgeving waarin je jezelf kunt zijn. Open en eerlijk over wat je denkt en voelt. Dat is ook de basis van waaruit ik werk met BURO BRIT. Het werkt door in alles wat ik doe.

In 2020 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Ondernemen geeft me regie en vrijheid. Het past bij me. Starten als ZZP’er was ook spannend. Juist door uit mijn comfortzone te stappen en het te gaan doen heb ik me ontwikkeld en ben ik zelfverzekerder geworden. Vaak denken mensen dat je pas iets kunt gaan doen als je genoeg zelfvertrouwen hebt, maar het werkt net andersom. Juist door iets te gaan doen met de angst of spanning onder je arm kom je verder en groeit je zelfvertrouwen.

Kenmerkend voor mij

  • LHeldere en open communicatie
  • LPositief | Humor
  • LSensitief | Empatisch | Oprecht betrokken
  • LAnalytisch | Ik kom snel tot de kern
  • LPragmatisch | No-nonsense | Doelgericht
  • LStructuur | Ik creëer overzicht en helderheid

Ben je benieuwd hoe anderen de samenwerking met mij ervaren hebben? Hier lees je een een aantal van hun reacties.

Blijven ontwikkelen

Ontwikkeling en groei daar krijg ik energie van. Ik vind belangrijk om mezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Als mens. Als coach. Als trainer. Als people & culture professional. Ik volg trainingen, webinars etc. Daarnaast lees ik boeken en vakliteratuur over belangrijke en interessante thema’s die raken aan wat ik doe.

PROFESSIONELE COACHING

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Coachen is een vak. Een prachtig vak. Helaas is de naam ‘coach’ geen beschermde titel. Iedereen mag zichzelf dus coach noemen. Trots ben ik dat ik ‘professioneel’ coach ben. Bij NONONS heb ik de Coach Intensive opleiding gevolgd (door EMCC/EQA geaccrediteerd op practitioner niveau). Ik ben dan ook NONONS erkend coach. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlands Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werk ik volgens de Internationale Ethische Code (IEC).

Privé

Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam. Hoewel Woerden waar ik nu woon een stuk kleiner is, heb ik nog steeds hetzelfde stadse gevoel als ik in mijn voortuin (aan een drukke straat) geniet van de reuring met een goede kop koffie. Ik geniet ook van de gezelligheid en het kleinschalige van Woerden. Als ik langs de haven loop heb ik het gevoel dat ik op vakantie ben. Elke keer weer.

Wil je kennismaken?
Wil je weten of er een klik is? Of ik je verder kan helpen?