Coaching

Samen gaan we aan de slag met jouw coachdoel. Het wordt een verdiepend, maar ook gewoon een praktisch en doelgericht coachtraject met ruimte voor alles wat er is en luchtigheid en positiviteit, dat beloof ik je. We gaan door totdat het helder is, totdat jij je coachdoel bereikt hebt of voldoende handvatten hebt om zelf verder te gaan. Als jij ervoor gaat en écht wilt veranderen, dan wordt het een coachtraject waar je niet alleen nu maar ook je verdere leven veel aan hebt.

Tijdens een vrijblijvende en gratis intake bekijken we samen of ik denk dat ik jou kan helpen en of jij denkt dat ik de juiste coach voor jou ben.

Persoonlijk

Loop je ergens vast? Doe je niet wat je eigenlijk zou willen doen? Of vraag je je af wat je écht belangrijk vindt in het leven? Twijfel je welke keuzes je moet maken? Heb je gedoe met andere mensen (je partner, een vriend(in), je manager, iemand anders)? Of zit je bijvoorbeeld in een situatie waarin je (tijdelijk) iets te accepteren hebt en vind je dit lastig?

Dan heb je waarschijnlijk al geprobeerd om hier zelf uit te komen. Het lukt alleen niet of maar deels en altijd maar tijdelijk. Heel begrijpelijk, want het is ook gewoon lastig. Het mooie is, het kan wél.

Tijdens het coachtraject leer je jezelf (en anderen) beter kennen en begrijpen. Welke gedachten en overtuigingen ervoor zorgen dat je (nog) niet doet wat je graag zou willen. Waarom veranderen (of accepteren) tot nu toe niet gelukt is. Het wordt helder hoe dingen bij jou werken. Wat voor jou werkt en wat niet. Je ervaart dat het ook anders kan én wat dit je oplevert.

Een persoonlijk coachtraject maak ik altijd op maat. Een coachtraject dat helemaal past bij jou. Bij jouw coachvraag.

Wat levert persoonlijke coaching je op?*

 • NJe hebt meer inzicht in wat voor jou écht belangrijk is in het leven
 • NJe geniet meer van het leven en leeft meer in het hier en nu
 • NJe komt beter voor jezelf op
 • NJe kunt jezelf beter profileren
 • NJe weet beter waar je grenzen liggen en geeft je grenzen op een constructieve manier aan
 • NJe communiceert effectiever, je zegt wat je wilt zeggen en vraagt wat je wilt vragen
 • NJe hebt de tools om de regie (terug) te pakken; je verandert wat je kunt veranderen en kunt accepteren wat (tijdelijk) bij jou of het leven hoort
 • NJe hebt meer zelfvertrouwen

* afhankelijk van je coachdoel

“Je kwetsbaar opstellen vraagt moed en dat is heel krachtig.”

BRIT

Loopbaan

Heb je geen idee wat je wilt als het om werk gaat? Vraag je je af waar je nou écht goed in bent en waar je talenten liggen? Wil je iets anders, maar heb je nog geen idee wat dat ‘anders’ dan moet zijn? Ben je ongelukkig in je werk? Of vind je het werk dat je nu doet nog oké, maar zie je jezelf dit niet nog jaren doen?

Misschien komt je functie te vervallen of word je contract niet verlengd en wil je onderzoeken wat je nu wilt gaan doen. Het kan ook zijn dat je door ziekte je huidige werk niet meer kunt doen en wilt kijken naar een nieuwe invulling van ‘werk’.

Tijdens het coachtraject ontdek je wat je écht belangrijk vindt in ‘werk’. Waar je passie ligt. Waar je goed in bent. Waar je energie van krijgt. Waar je talent voor hebt. En aan welke randvoorwaarden een baan moet voldoen. Daar help ik je graag bij.

Wat levert loopbaancoaching je op?

Aan het einde van het loopbaantraject weet je welke richting je op wilt én hoe je daar kunt komen. De uitkomst kan zijn:

 • NDezelfde organisatie - hetzelfde werk
 • NDezelfde organisatie - ander werk
 • NAndere organisatie - hetzelfde werk
 • NAndere organisatie - ander werk
 • NVoor jezelf beginnen

Stress

Je bent uit balans. Je staat altijd ‘aan’. Alles staat in het teken van ‘moeten’. Het lukt je niet (goed) om te ontspannen. Misschien slaap je slecht. Of ben je nog steeds moe nadat je één of meerdere nachten wel goed geslapen hebt. Je merkt dat je weinig of geen energie hebt. Of dat je sneller geïrriteerd bent. Dat je minder kunt hebben. Je piekert. Het lukt je niet (meer) om dingen los te laten. Je haalt geen of minder voldoening uit dingen die je voorheen leuk vond. Herkenbaar?

Stress hoort bij het leven. Stress helpt je om te presteren en om te reageren als er gevaar dreigt. Als stress lang duurt of heftig is, dan kun je hier last van krijgen. Mentaal. Fysiek. Of allebei.

Tijdens het coachtraject leer je hoe stress bij jou werkt en hoe je met stress om kunt gaan. Je ontdekt welke ’triggers’ bij jou zorgen voor stress. Welke gedachten en overtuigingen hieronder zitten. Je ervaart waar je energie van krijgt en wat je energie kost. Hoe je weer écht kunt ontspannen.

Een coachtraject bij stress maak ik altijd op maat. Passend bij jou en bij de stressklachten die je hebt.

Wat levert stress-coaching je op?

 • NJe kunt weer echt ontspannen
 • NJe weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost
 • NJe hebt de regie terug
 • NJe voelt eerder en beter waar je grenzen liggen
 • NJe hebt een betere balans tussen werk en privé
 • NJe kunt makkelijker dingen loslaten

Management

Je bent manager. Leidinggevende. Misschien pas net of al een lange(re) tijd. Je loopt tegen dingen aan. Gedoe. Een (of meerdere) van je medewerkers neemt bijvoorbeeld geen verantwoordelijkheid. Is gestresst. Of vaak ziek. Misschien heb je te maken met een medewerker die niet gemotiveerd is. Of een medewerker die niet goed functioneert. Het kan ook zijn dat je medewerker klaagt over van alles en nog wat. En dat kost energie. Herkenbaar?

Tijdens het coachtraject gaan we samen aan de slag met thema’s waar jij als manager tegenaan loopt. Je leert welke rollen je als manager hebt én hoe je effectiever leiding kunt geven. Je ontdekt hoe dingen bij jou werken. Welke overtuigingen ervoor zorgen dat je niet (altijd) doet wat je zou willen. In welke reflexen je schiet. Je ervaart dat het anders kan en dat je met meer plezier en energie leiding kunt geven.

Wat levert management coaching je op?

 • NJe weet hoe je de regie pakt als het anders loopt dan je zou willen
 • NJe krijgt meer voor elkaar en dat kost je minder energie
 • NJe kunt je stijl van leidinggeven aanpassen aan de behoefte van je medewerker
 • NJe medewerkers nemen meer verantwoordelijkheid
 • NJe kunt op een constructieve manier feedback geven
 • NJe hebt de tools om lastige gesprekken te voeren
 • NMeer plezier en werkgeluk

Locaties

Woerden

Yes! Vanaf 9 januari heeft BURO BRIT een prachtige nieuwe, hippe en relaxte coachruimte aan de Trasmolenlaan 5 in Woerden. Heb je de foto’s al gezien?

BURO BRIT is natuurlijk heel goed te bereiken als je in Woerden woont, maar ook vanuit o.a. Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Je bent er met een paar minuten vanaf de A12 (je hoeft dus niet het hele centrum door) en je kunt gratis parkeren voor de deur. Vanaf het station is het 10-15 minuten lopen of je pakt een OV-fiets of de bus.

 

Adres

Everywhere For You (E4U) | Trasmolenlaan 5 | 3447 GZ Woerden

Andere locatie

De coachsessies kunnen in overleg ook op een andere locatie plaatsvinden. Er komen dan wel extra kosten bij (denk aan reistijd, reiskosten en de huur van een alternatieve coachruimte). Ik denk graag met je mee om een passende locatie te vinden.

Online

Liever online coaching? Of een combinatie van offline en online? Dat kan ook. Persoonlijk geloof ik in de kracht van offline coaching. Wanneer jij je tijdens coaching namelijk vanuit het echte persoonlijke contact ontwikkelt, dan kun je dat toepassen in de praktijk. Offline én online. Aan de andere kant weet ik uit ervaring dat online coaching ook heel effectief is.

“We lopen allemaal tegen dingen aan. Uitdagingen en problemen horen bij het leven. Vaak proberen we te lang om het alleen op te lossen en dat is zo zonde. Met de hulp van goede professionele coaching kun je vaak na een aantal sessies weer verder.”

BRIT

Wil je kennismaken?
Wil je weten of er een klik is? Of ik je verder kan helpen?